Friday, June 29, 2012

Rose tattoo




Blandade rosor etc. 

Trevlig helg!

Blandat black n grey


samurai in progress



Giger's birth machine - sleeve in progress


wooden cross tattoo


Ace of Spades


Man ska ju hinna jobba också, inte bara renovera! ;) Här är lite blandat, mest black n grey som hunnits göras sen jag kom tillbax från semestern. Denna helgen är jag ledig. Eller ja, ska väl sitta hemma med ritjobb och bokföring - men ledig från studion iallafall! Ses på måndag! 


Monday, June 25, 2012

Ett litet smakprov...



Jag är inte helt klar med renoveringen än, men jag måste säga att det gått förvånansvärt smidigt! Tack, ALLA som hjälpt till! Helt ovärderligt! Bilden här är ett litet smakprov på hur det kommer se ut ungefär! Lite finlir kvar bara!

Thursday, June 21, 2012

utbyggnad

Väggen är nästan nere!
Published with Blogger-droid v1.7.4

just nu i nya studion...

Nu ryker hund och katt-tapeten! Renovering hela dan!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Monday, June 4, 2012

Drake & nu är det semester!


Tog en heldag  och fixade på denna sleeve. 

NU är det semester! 



Sunday, June 3, 2012

Välkomna!


Här kommer jag sitta å tatuera den 16'e juni! Drop-in kl 12-18, Välkomna!



Gilla!

Klicka här!

http://www.facebook.com/pages/Little-Bird-TATTOO/59184762708


Jag har snyggat till lite på bloggen med mer bilder i galleriet, ny "gilla-knapp" som länkar till Facebook, kartor under fliken "kontakt" etc... Säg gärna till om det är ngt ni saknar här på bloggen - det mottages tacksamt! Personligen tycker jag att bloggen är väldigt tydlig och informativ men jag får ändå kunder som kommer in till studion och undrar varför jag inte har min mailadress på bloggen... Tjaa, testa fliken "kontaktinfo" ;) Kommentera gärna detta inlägget och skriv ner er tankar och tips på förbättringar! 

Admiral Ackbar!


It's a trap!

Friday, June 1, 2012

Semester!

Ja, ibland måste även tatuerarn ha semester! Ungefär såhär:

5-17'e juni är det semesterstängt! Jag kommer att vara utomlands (utan mitt kontor med mig), så under den tiden är det bokningsstopp. Eventuella avbokningar eller ombokningar tar jag HELST när jag kommer hem ELLER via mail (som jag svarar på när jag kommit hem från semestern).

Sen jobbar vi på någon månad innan det är dags för lite ledighet igen. 18'e juli-6'e augusti är det semsterstängt igen! Utomlands 18-30'e juli och lämnar även då kontoret hemma. Samma som ovan gäller när det kommer till bokningar!

Första veckan i augusti kommer jag eventuellt finnas på plats i studion och pyssla med renovering (om jag inte hunnit göra det innan). För er som missat det har jag köpt grannbutiken och ska nu alltså bygga ut! Siktar även på att hinna ha en schysst invigning innan höstmörkret börjar komma. Vi får se :)

Ha en go sommar allihop! Vi syns!




Honda 50 år!

På lördagen den 16'e juni kommer jag finnas på plats på Stora Holm när Honda fyller 50 år! Kör drop in kl 12-18. SÅ, alla ni som hade hoppats på att få en tid "innan sommarn" men inte hann boka innan det blev fullt, kanske skulle ta å kika dit! :) Det händer massa annat skoj under dagen oxå. Är man intresserad av motorcyklar i allmänhet och Honda i synnerhet kan det vara väl värt ett besök! Mer info på Hondas kalas-hemsida:

http://hondamc.com/homc/templates/Page____20410.aspx


Cherry blossom tattoo


Körsbärsblomster! 

Världens starkaste björn!


Bamse såklart! En hjälte och idol från min barndom, nu förevigad på hud!